Om StoCretec Flooring AS

StoCretec Flooring AS er heleid av det tyske konsernet Sto SE&Co KGaA som er en stor leverandør av produkter til byggeindustrien. Selskapet, som før overtagelsen i 2016 het Hesselberg Bygg, har en historie helt tilbake fra 1965 med levering av fugefrie beleggsystemer.

I Sto tilhører det forretningsområdet StoCretec som innbefatter betongrehabilitering flytavretting, balkong-systemer og nettopp fugefrie belegg-systemer. StoCretec Flooring AS produserer og leverer slike systemer til industri, design, innemiljøer og landskap.

StoCretec Flooring AS har fabrikk og hovedkvarter i Moss. Selskapet er blandt markedslederne i Norge og har betydelig eksport med hovedfokus på resten av Norden, der de samarbeider tett med de respektive Sto selskapene.

Hvorfor velge oss

Gjennom å ligge i forkant skal  StoCretec Flooring være den beste  og mest miljøvennlige leverandøren i sin bransje.

StoCretec Flooring arbeider kontinuerlig med forbedring og utvikling av sin produktportefølje basert på input fra kunder og samarbeidspartnere, behov i markedet og gode idéer. Vi utnytter den kunnskap vi besitter på materialteknologi, systemoppbygging, bygningskonstruksjoner og  installasjonsteknikk til å utvikle systemer med unike egenskaper. I alt utviklingsarbeid er det en målsetting å utnytte de mulighetene som finnes med fornybare materialer og materialer som gir lav eller ingen emisjon.

Vår filosofi er å tilby en bred produktportefølje der vi alltid skal kunne tilby kunden en riktig løsning, enten det er innenfor industrigulv, designgulv, innemiljøer eller landskap. For å kunne oppnå dette benytter vi flere ulike typer bindemiddel slik som planteoljer, epoxy, polyurethan, MMA, sement m.m, i kombinasjon med ulike fyllstoff, tilslag og andre konstruksjonselementer.
For å finne den riktige løsninger er det viktig å bruke tid på å definere de reelle funksjonskravene, slik at en velger en løsning med ønskede egenskaper
og levetid.

Barrikade er vår merkevare

barrikade

Informasjon om produktene som inngår i våre gulvsystemer

PRODUKTINFO
PRODUKTINFO

Kontakt oss

Værftsgata 7A
1510 Moss
Tlf.: 66 81 35 00

Mail: bygg@sto.com

This post is also available in: English Swedish