STENO TERRAZZO

Terrazzogulv fra StoCretec Flooring

Steno Terrazzo er tidløst, sømløst og makeløst. Med marmor og farget bindemiddel, og gjerne glass, perlemor eller knust speil, skapes vakre fugefrie overflater med de uttrykk, motiver og mønstre en måtte ønske, høyblankt eller matt, også med profiler eller fargede linjer hvis en vil bryte opp gulvflaten visuelt.

I kombinasjon med marmor  benytter vi herdeplast bindemiddel, med samme utseende som sementterrazzo, men med mange fordeler; større fargevalg, bedre kjemikaliebestandighet, redusert  tykkelse og vekt og minimal fare for sprekkdannelse.

Steno Terrazzo kan benyttes alle steder der en vil ha et vakkert og slitersterkt gulv og der en prioriterer lave vedlikeholdskostnader. Det kan bygges inn støydemping under gulvet og det kan installeres i trapper. Steno terrazzo vil medvirke til å skape et miljø med særpreg.

Terrazzo er tidløst, sømløst og makeløst.

Galleri
Produktinfo
Brosjyre
Fargekart
Terrazzo Historie

Lydgulv

NYHET!

decibel, soundeal, terrazzo

Terrazzo nå også som lydgulv

I samarbeid med Aprobo i Sverige har StoCretec Flooring utviklet Steno Terrazzo med lyddemping. Steno Terrazzo kan installeres direkte på en bestemt akustisk matte og en oppnår trinnlydsdemping opp til 19 dB. For å oppnå enda høyere lyddemping kan en velge en mykere akustisk matte som da vil kreve et mellomlag med flytavretting. Alle fordelene med Steno terrazzosystemet, inkl lav byggehøyde i rehabprosjekter kan dermed tilbys i kombinasjon med lyddemping.

This post is also available in: English