Sørlandschips har hatt en eventyrlig suksess med sine potetflak med skall stekt i peanøttolje. Når bedriften i 2016 utvider sitt produksjonsanlegg i Sogndalen har de valgt Barrikade industrigulv fra Hesselberg Bygg.

Nyskapende virksomheter velger innovative løsninger. I dette tilfellet har en kombinert primer og radonsperre, slik at en unngår å installere en tradisjonell radonsperre. Barrikade EP DPM er testet som radonsperre hos Svensk Provning der en oppnådde svært tilfredsstillende verdier. På dette prosjektet benyttes DPM både som radonsperre både som en del av industrigulvsystemene og som en primer under områder med banebelegg.

Det er installert tre ulike gulvsystemer, tilsamen ca 5000 m2, med Barrikade EP Mono der en ønsket en helt slett gulvflate, Barrikade EP Multi i områder der det er behov for sklisikring og Barrikade PU Rapid Multi der det er krav til sklisikring samtidig som gulvet eksponeres for høy varme.

Prosjektet er utført av Epotek AS.

Sørlandschips er forøvrig ikke den eneste sørlandsbedriften som har valgt en løsning med kombinert primer og radonsperre fra Hesselberg Bygg . En annet kjent merkevarefirma, Voss Vann, gjør det samme når de utvider sitt produksjonsanlegg på Vatnestrøm nå i 2016.

Hesselberg Bygg industrigulv

Radonsperre og Industribelegg fra Hesselberg Bygg