Hesselberg Bygg vinner stor kontrakt på Campus Ås

/, Industrigulv, Nyheter/Hesselberg Bygg vinner stor kontrakt på Campus Ås

Hesselberg Bygg vinner stor kontrakt på Campus Ås

Hesselberg Bygg har sikret seg oppdraget med beleggsarbeidene til Campus Ås. Kontrakten er med hovedentreprenøren Hent, som har entreprisen på innredningsarbeider for Statsbygg, og er den største i Hesselberg Byggs historie. Oppdraget inkluderer ca 55 000 m2 med ulike herdeplastbelegg, i alt fra gasstette rom for oppstalling og operasjon, til auditorier og servicearealer. Hesselberg Bygg har nådd frem ved å tilby slagkraften de besitter sammen med Sto Cretec både når det gjelder tekniske løsninger og gjennomføringsevne. Størstedelen av oppdraget vil bli utført i 2018 og så sluttført fram mot sommeren 2019.

Prosjektinfo

Campus Ås er den største samlede utbyggingen i universitets- og høgskolesektoren i Norge noen sinne og det eneste i sitt slag.

Campus Ås er universitetsområdet til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Når universitetets veterinærutdanning og det selvstendige Veterinærinstituttet i 2019 flytter fra Adamstuen i Oslo til Ås blir dette Norges største tverrfaglige fagmiljø innen miljø-, biovitenskap og landskap.

Campus Ås består av parker og landlige grøntarealer med flere bygg, blant annet de monumentale steinbygningene Urbygningen og Tårnbygningen, som ble påbegynt i henholdsvis 1898 og 1921. Når utbygningen er ferdig er området tilført tre nye større bygg: Veterinærbygget, Fellesbygget og Ås Gård, samt det nye landskapsdraget Uraksen.

Foto: PG Campus Ås/Statsbygg

 

This post is also available in: English

By |2017-11-16T12:46:15+00:00oktober 16th, 2017|Design, Industrigulv, Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Hesselberg Bygg vinner stor kontrakt på Campus Ås